Villkor

Bakgrund Hästkällaren Rid Trav & Western AB är en svensk återförsäljare av utrustning till hästar och ryttare samt kringprodukter till hästar, skötsel av hästar och hästsport.

Priser Samtliga priser är i svenska kronor och inkluderar 25 % moms. På beställning tillkommer fraktavgift på 49 kronor med undantag för vagnar och vagnshjul.

Betalning Vi använder oss av Klarna Checkout, Nets kortbetalning och Swish som betallösningar. Se mer information nedan.

Köp hos www.hastkallaren.se gäller enligt distansköplagen.

Klarna är idag en av Europas största banker och erbjuder betallösningar till 90 miljoner konsumenter och fler än 200 000 butiker i 17 länder. Klarna erbjuder direktbetalning, olika former av ”prova först och betala senare”-tjänster samt avbetalning. Allt i en smidig köpupplevelse som låter kunder betala när och hur de själva föredrar, med endast ett klick.

Klarnas villkor kan du läsa här.

Nets Kortbetalning. Betala med ditt kort.

Swish är en mobilapplikation för överföring av pengar inom Sverige. Applikationen möjliggör omedelbara betalningar mellan bankkonton genom kontonummer kopplade till mobilnummer. När kunden genomför ett köp på en enhet som har Swish behövs inte ens ett telefonnummer anges. Betalningsinformationen skickas direkt och kunden behöver bara godkänna köpet och signera det med Mobilt BankID. Enklare än så blir det inte.

Leverans Vi skickar din order inom 1–2 arbetsdagar. Undantag kan förekomma under hög orderingång, till exempel vid rea eller utförsäljning. DHL:s leveranstid tillkommer och beror på var i landet du bor.

Kostnad för frakt är 49 kr med undantag för vagnar och hjul.

Vi använder oss av DHL för distribution av paket. Du hämtar ditt paket på ett utlämningsställe nära dig. Du får avisering via SMS när ditt paket finns att hämta.

I dagsläget har vi inte möjlighet att välja utlämningsställe. Valet av närmsta ombud sker automatiskt i systemen.

OBS! Outlöst paket debiteras med 200 kronor för hanteringskostnader.

Retur När du beställer hos oss har du 14 dagars öppet köp.

Om du ångrar ditt köp sänder du varan/varorna tillbaka till oss och får pengarna tillbaka.

För att returnera varor till oss använder du fraktsedeln som finns i plastfickan utanpå paketet. Paketera varan/varorna i påse, kartong eller annat packmaterial och klistra på fraktsedeln och lämna in hos ett ombud för DHL.

Glöm inte att fylla i och bifoga returformuläret som finns i paketet du fått.

Du som kund står för returkostnaden på 49 kr.

Vill du byta storlek på en vara ber vi dig att lägga en ny beställning. Vi bjuder på frakten av varan/varorna du returnera samt på den nya varan.

Har du fått en felaktig vara? Vänligen kontakta oss på info@hastkallaren.se eller på telefonnummer 0481–30111 Mån-fre kl. 10-15 så hjälper vi dig vidare.

Reklamation

Du har rätt att reklamera en skadad eller felaktig vara inom 3 år, under förutsättning att varan var felaktig vid leveranstillfället. Vi uppmanar till att reklamera omgående efter att felet har upptäckts. OBS täcken och andra artiklar måste vara rena och torra för att behandlas.

Vill du reklamera en vara? Vänligen kontakta oss på info@hastkallaren.se eller på telefonnummer 0481–30111 Mån-fre kl. 10-15 så hjälper vi dig vidare.

-------
Hästkällaren Rid,Trav&Western
Org.nr: 559048-8697

Bolagsadress:

BRUKSVÄGEN 11
382 71 Orrefors

info@hastkallaren.se