Lämna ett meddelande


Tyvärr är vi inte tillgänliga för tillfället, men du kan skicka ett meddelande så återkommer vi så fort vi kan.

Lämna ett meddelande

Ridhjälmar

 • Horze Triton ridhjälm - CE...

  799,00 kr

  Horze är stolt över att kunna presentera en ny, välsittande ridhjälm. Den finns i fyra justerbara storlekar med en sele som är försedd med behaglig microfibertextil. Skalet är också försett med microfiber för en klassisk och stilren look. Hjälmen består av ett ABS-skal med vitt EPS-skum samt uttagbart foder med andasfunktion. Denna lätta men solida ridhjälm har nyansfärgade ventilationsskåror på framsida och baksida för extra ventilation och komfort. Ett nytt måste för alla ryttare. CE 1384 med VG1.

 • Horze Triton Galaxy ridhjälm

  799,00 kr

  Skydda ditt huvud med denna nydesignade, godkända och snygga ridhjälm i äkta Horze-stil.

  Horze är stolt av att kunna presentera en ny ridhjälm med bra passform. Finns i fyra justerbara storlekar, med remmar överdragna med behaglig mikrofibertextil. Skalet är också täckt av mikrofiber för en stilren, klassisk look. Hjälmen har ABS-skal med vitt EPS-skum i tillägg till uttagbart, ventilerande foder. Nyansfärgade ventilationshål fram och bak ger extra luftflöde och komfort, vilket gör denna lätta, men hållbara, hjälm till ett måste för alla ryttare. Frontpanelen på denna hjälm finns i sex olika färger. CE 1384 med VG1.
  Den här ridhjälmen finns i flera färgvarianter.

 • Globus Ridhjälm, flockad Snabbvy
  • Reducerat pris

  Globus Ridhjälm, flockad

  399,00 kr -80% 79,80 kr

  Traditionell modell på ridhjälm från Globus. Flockad. Ställbar i nacken. Ventilation. Lättviktsdesign. Färg: svart Godkänd enligt CE 1384 ställbara storlekar 

 • Wahlsten Travhjälm Carbon,...

  1 799,00 kr

  Snygg och lätt kolhjälm. Hjälmen är VG1 godkänd enligt den nya standarden.

 • RC Ridhjälm Crystal

  799,00 kr

  Riders Company Ridhjälm med mikrokristallpanel, bra ventilation och fint omslag i konstläder. Godkänd av VG1 01.0402014-12 och uppfyller alla krav för användning i tävling.

  Det finns inte tillräckligt med produkter i lager. Välj annan färg eller storlek.
 • Horze HaloGlide ridhjälm

  749,00 kr

  Mikrofiberskal ger den här ridhjälmen en riktigt tävlingslook.