Lämna ett meddelande


Tyvärr är vi inte tillgänliga för tillfället, men du kan skicka ett meddelande så återkommer vi så fort vi kan.

Lämna ett meddelande

Longertillbehör

 • Horze longerdelta

  79,00 kr

  Ett perfekt redskap för dem som behöver longera innan ridning .Horze longeringsdelta av nylon är perfekt när du ska longera hästen med tränset på. Lätt att använda av slitstarkt nylon med snabbknäppe för fäste i bettet och D-ring för longeringslinan. Med denna rem slipper man att ta loss linan för att byta varv.

 • Horze kapson

  399,00 kr

  Kvalitetskapson av nylon med mjukt fodrat nosband. Utrustad med ringar som passar de flesta longerlinor och hjälptyglar.

  Det finns inte tillräckligt med produkter i lager. Välj annan färg eller storlek.
 • Horze inspänningstyglar i...

  399,00 kr

  Inspänningstyglar är vid rätt användning, ett bra träningshjälpmedel.

  Detta populära träningsstöd låter ryttaren använda direkt tygeltryck för att hjälpa hästen att upprätthålla lätt kontakt med bettet och samtidigt röra sig fritt i tygeln. Särskilt effektiv på hästar med hög huvudhållning, och/eller spända ryggmuskler. Den glidande effekten hos dessa lädertyglar i bettringen ger en stadig kontakt och en lugnare, rundare, mer avslappnad häst.

 • Horze longeringshjälp

  399,00 kr

  Longera din häst för att sträcka ut och stärka ryggen utan tvång med detta hjälpmedel.

  Horze erbjuder en innovativ longeringshjälp för att träna din häst försiktigt och utan tvång. Den här longeringshjälpen stärker ryggen och sträcker överlinjen utan kraft och tvång. Med hjälp av detta milda hjälpmedel uppmuntras hästen att sträcka sig framåt nedåt vid longering.